Västerås till semifinal - World Cup Women

Västerås till semifinal

Skrivet 27 oktober 2018 23:22
Ändrad 28 oktober 2018 00:02
Västerås gav inte AIK en chans och vann den betydelsfulla matchen med klara 5-0. Därmed är Västerås klara för semifinal och laget kommer spela den första semin klockan 11:00 och räknas som hemmalag. Vilka man får möta avgörs som vi tidigare sagt i nästa match som går mellan Record-Skutskär.

AIK kommer att spela placeringsmatch mot Sandviken om platserna 5-6 klockan 09.30 på söndag förmiddag.Västerås och Charlotte Selbekk var nöjda med segern. Vi känner oss starka, vi öser på hela matchen, vi vill alltid mer och sista tjugo känns som vi drar ifrån. Det känns bättre och bättre för varje match. Vi har bra rutiner kring matcherna som ger oss bra förutsättningar också där alla går in för det. Nu gäller det att ladda om. Oavsett vilka vi möter i semin så vill vi fokusera på vårt spel och bara fortsätta på den väg vi börjat.

Elitrapport>>

Nästa nyhet: AIK måste vinna

Skrivet 27 oktober 2018 22:01
Näst sista match ut i gruppspelet är AIK-Västerås och AIK är tvingade att vinna med 9 mål eller mer för att kunna nå en semifinalplats och då på Västerås bekostnad. Tar Västerås poäng så tar man sig till semifinal tillsammans med Villa. Vilka man i så fall kommer att möta i en semifinal avgörs i den absolut sista matchen som spelas mellan Record-Skutskär. Som vi sagt förr, det är raffinerat vä... Läs mer

Kommentarer