Skirö drog det längsta stråt i dagens andra match - World Cup Women

Skirö drog det längsta stråt i dagens andra match

Skrivet 28 oktober 2018 09:29
Ändrad 28 oktober 2018 10:05


Skirö och Sudet har precis avslutat sin sista match för denna cup och det var en jämn match men Skirö var det bättre laget och tog hem segern med 4-2. Vi pratade med Skirös målvakt Hanna Makkonen som också blev matchens lirare.

- Vi hade en bra känsla idag och bra peppning innan matchen. Vi hade en bra inställning men jag tycker att vi svacka lite mycket, vi kunde hållit tempot uppe hela matchen säger Hanna.

Skirö har nu två veckor till seriepremiär som är mot Sandviken.

- Vårt mål under cupen var att komma ihop som lag och hitta varandra på planen eftersom vi är många nya i laget. Vi möter ju Sandviken i premiären och det är skönt att vi mött dom här i cupen så vet vi lite hur dom spelar berättar Hanna.

Ni kan se matchen i efterhand på länken till StayLive in under.

Elitrapport>>

StayLive>>

Nästa nyhet: Tranås vinner första placeringsmatchen

Skrivet 28 oktober 2018 07:54
Det är tidig morgon på Ale Arena och det ligger lite lätt snö på marken och temperaturen är strax under noll. Söråker och Tranås möts i deras sista match för denna cup om plats 9 och 10. Matchen startar mer en tidig straff för Söråker som Tranåsmålvakten räddar. Men Tranås ligger på och sätter första och andra målet för matchen. Slutresultatet blir sedan 3-1 till Tranås som går segrande ut. V... Läs mer

Kommentarer