Record ångar på - World Cup Women

Record ångar på

Skrivet 27 oktober 2018 15:56
Ändrad 27 oktober 2018 15:58


Ryska Record mötte idag Skirö och tog hem segern med 9-0 och är obesegrade än så länge i cupen. Vi pratade med Emma Nilsson från Skirö.

- Vi visste att vi behöver kämpa och kriga och gå in med rätt inställning i matchen. Vi försökte få ihop styrning och det defensiva spelet och vi gör det helt okej idag trots förlusten. Nu ska laget vila och kommer tillbaka senare ikväll för att möta Skutskär. Då ska vi fortsätta kriga och kämpa för varandra för vi vet att den matchen kommer bli tuff också säger Emma.

Emma avslutar med att dom tycker det är jättekul med World cup och det är bra att man får träna ihop sig och man ser vad man behöver förbättra och öva mer på.

Elitrapport>>

Nästa nyhet: Tredje raka för VSK

Skrivet 27 oktober 2018 15:36
Västerås är fortsatt starka och tog sin 3:e raka seger i årets cup när Sudet besegrades med 6-0. Finskorna hade bra fart på skridskorna och jobbade på bra i försvaret. Malin Persson gjorde en bra match och stod för 3 av målen. En annan glad målskytt var det norska nyförvärvet Ingebjörg Kvaal-Knutsen som gjorde sitt första mål för elitserielaget. -Jag bröt bollen uppe i styret och gick sedan p... Läs mer

Kommentarer