Grattis Record Irkutsk - Mästare i WCW 2018 - World Cup Women

Grattis Record Irkutsk - Mästare i WCW 2018

Skrivet 28 oktober 2018 18:08
Ändrad 29 oktober 2018 14:28


Record Irkutsk är mästare av World Cup Women 2018

Laget slog tillbaka Västerås i finalen med 4-2 och glädjen när slutsignalen gick var total bland de ryska tjejerna.Vi fick efter finalen först ett litet samtal med en besviken och trött Ingebjörg Kvaal-Knutsen.Dum fråga kanske men den behöver ändå ställas, kan du beskriva dina känslor just nu?

- Skratt, ja det är jäkligt ledsamt och frustrerande just nu så här precis efter matchen och jag har lite svårt att hitta några bra ord för att beskriva det mer än så, men om jag blickar tillbaka på det om några veckor kommer jag säker minnas det som väldigt positivt då vi ändå kom tvåa i world cup women, och det är inte fy skam.

Om du ser till ditt lags insats som helhet vad ger du er för betyg då?

- Helt klart godkänt. Vi spelade ju final i world cup så där måste vi vara nöjda trots allt. Om vi ser till enskilda matcher så hade vi väl dåliga stunder också, men jag tycker nog att det mesta har varit väldigt positivt för oss och vi känner oss väldigt starka som lag avslutar Ingebjörg.

Redaktionen lite hjälp på vägen av vår sammarbetspartner Ale Kuriren som intervjuade Record Irkutsk spelare Galina Mikhaylova som pratar väldigt god svenska efter några säsonger i Sverige och efter finalvinsten mot Västerås.Galina om finalvinsten.

- Vi är jätteglada, otroligt kul att vinna world cup igen säger Galina Mikhaylova efter slutsignalen.

- Det har varit en fin helg med många bra matcher. Vi är jätteglada, otroligt kul att vinna world cup igen.

Hur ska ni fira nu?

Vi ska fortsätta att dansa och sjunga, sen får vi se vad som händer avslutar en glädjerusig Galina.

Ni kan se matchen i efterhand på länken till StayLive in under.

StayLive>>

Elitrapport>>

Nästa nyhet: Flickbandyns dag - Nya stjärnor tänds

Skrivet 28 oktober 2018 18:00
Under söndagen var det även Flickbandyns Dag med 75 st bandytjejer från distriktet på isen, för gemensam träning mellan WCW:s semifinaler och final, med många svängar och superkul gemenskap, vilket framtidssäkrar :-) Mer foton finns i bildgalleriet Läs mer

Kommentarer