AIK tog planenlig seger mot Söråker - World Cup Women

AIK tog planenlig seger mot Söråker

Skrivet 26 oktober 2018 17:35
Ändrad 26 oktober 2018 18:03

Det var en jämn match målmässigt men spelmässigt var AIK ett bättre lag denna gång och vann med 2-0.

Söråker stod upp bra och kämpade i 60 minuter. AIK kontrollerade matchen och man märker att de har ett gäng rutinerade spelare säger Söråkers tränare Ellen Persson. Målet för Söråker i World Cup är att samla på sig fler matcher, mer speltid då det är svårt att få till bra träningsmatcher på hemmaplan. Kul att få vara med i World Cup igen!

Linda Oden, målvakt i AIK tycker att spelet kändes stabilt från målet. Kul att få vinna första matchen i cupen och ett steg framåt från tidigare träningsmatch fortsätter Linda. Fler delaktiga i spelet denna gång och ser fram mot fler tuffa, jämna matcher i cupen. Det mest anmärkningsvärda i sig var kanske inte vinsten för AIK utan att man spelade hela matchen utan avbytare frånsett reservmålvakt och att då vinna är starkt gjort.

Elitrapport>>

Nästa nyhet: Söråker debuterar mot AIK

Skrivet 26 oktober 2018 16:10
Tredje matchen går mellan Söråker - AIK. Söråker gör debut här i Ale Arena och laget kommer strax utanför Sundsvall/Timrå medans AIK har varit med ett antal gånger förut senast ifjol då man även spelade i rosa matchdräkter för att stödja rosa bandet och cancerforskningen. AIK får räknas som favoriter men Söråker är inget dåligt lag där man laddat länge inför den här cupen. Må bästa lag vinna.... Läs mer

Kommentarer